Mercedes vliegt in brand op A28

Tynaarlo-  De brandweer van Vries werd dinsdagavond gealarmeerd voor een autobrand op de A28 tussen Vries en Eelde.

Door nog onbekende oorzaak vloog de recent geïmporteerde Mercedes Benz in de brand. De brandweer van Vries wist de vlammen snel te doven maar de auto raakte zwaar beschadigd. De auto werd vervolgens door berger Hamstra afgesleept.

Foto’s © Compact Media / 112Eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt