Ongeval op beruchte kruising in Een-West

EEN-WEST – Dinsdagochtend omstreeks 10.15 uur heeft er op de beruchte kruising Hoofdweg (N979) met de Schansweg in Een-West een verkeersongeval plaatsgevonden. Door een voorrangsfout ontstond er een aanrijding tussen twee auto’s.

Bij het ongeval raakte twee betrokkenen gewond. De slachtoffers zijn aan hun verwondingen behandeld en zover bekend overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De kruising is deels door de politie afgesloten. De voertuigen worden door een berger geborgen.

Foto’s: E. Brand © Compact Media / Het Streeknieuws

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt