Noodlanding Dakota DC3 op Linköping Airport in Zweden

EELDE – Het historisch vliegtuig de Dakota DC3 welke gistermiddag omstreeks 13.30 uur vertrok van Groningen Airport Eelde. Heeft de zelfde middag nog een noodlanding moeten inzetten op Linköping Airport in Zweden. Gedurende de vlucht ontstond er een brandmelding in één van de motoren.

De brand kon met een intern blussysteem worden geblust. Het toestel kon vervolgens veilig landen op één motor. De Dakota DC3 had op GAE al een maand in de hangar gestaan voor reparatie aan de versnellingsbak.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt