Springkussen festival op het Koopmansplein in Assen

ASSEN – Op het Koopmansplein in Assen werd woensdagmiddag een springkussen festival gehouden. Veel ouders met kinderen kwamen in de zomervakantie af op het evenement.  De kinderen konden zich uren lang uitleven op de diverse springkussens, klimtorens en glijbanen. Het was nog lang onrustig in het centrum van Assen.

Ook volgende week wordt er door de winkeliers uit de binnenstad Assen Springt Eruit! georganiseerd. Zo kan er een ritje gemaakt worden in de Mercurius Express door het centrum van Assen. en zijn er verschillende kinderactiviteiten georganiseerd.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt