Storing in communicatiesysteem luchtverkeersleiding Nederland, chaos op Schiphol

SCHIPHOL – Door een storing in het communicatiesysteem van de luchtverkeersleiding, zijn veel vluchten vertraagd of omgeleid naar andere luchthavens. De storing heeft voor een chaos gezorgd op Schiphol. Er wordt nog onderzocht wat de oorzaak is van de storing.

Op Schiphol zijn momenteel veel reizigers gestrand, welke in het ongewisse zijn over hun vlucht. Mocht u nog vandaag of morgen gaan vertrekken wordt er geadviseerd de website en de app van de luchthaven in de gaten te houden of contact op te nemen met de vliegmaatschappij voor de actuele status van hun vlucht.

Het systeem is weer stabiel waardoor er weer vluchten kunnen landen en vertrekken op en van Schiphol. Het zal enige tijd in beslag nemen voordat alles weer volgens schema vliegt. Ook het vliegverkeer op Rotterdam The Hague Airport lag enige tijd stil door de storing bij luchtverkeersleiding. Eindhoven Airport lijkt niet getroffen door de storing. Over eventuele problemen op Groningen Airport Eelde is niks bekend.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt