Eenzijdig ongeval op de afrit A28 bij Assen

ASSEN – Donderdagmorgen rond 10:00 uur heeft er op de afrit bij Assen-West een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto, met daarin twee dames op leeftijd, raakte op de afrit van de weg. Het voertuig botste op een lichtmast en kwam nabij een sloot tot stilstand.

Een toevallig passerende brandweerman stelde het voertuig veilig en voerde enkele medische ABCD-controles uit bij de inzittenden. De bijrijdster is even later gecontroleerd in de ambulance. De politie en Rijkswaterstaat kwamen eveneens ter plaatse om het incident af te handelen.

Foto’s: Ingezonden © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt