Carlos Sainz en Michael van der Mark zijn de publiekstrekkers voor de Gamma Racing Day (14.30 Update)

ASSEN – De tribunes van het TT circuit waren op zondagochtend tijdens de demonstratie van Michael van de Mark al redelijk gevuld. De Rotterdammer kent het circuit goed, Hij stond dit jaar 2 keer op het podium tijdens de Superbike races. Vandaag was het voor de fun en liet hij een paar wheelies zien op het circuit.

Op het paddock van het circuit konden belangstellenden tijdens een handtekening sessie. oog in oog staan met hun idolen. Zo waren Tim en Tom Coronel , Micheal van der Mark, Mirjam Pol en Rafal Pasierbek aanwezig. Gerard de Rooy was door onduidelijke reden niet aanwezig.

Omstreeks 12.30 uur maakte Formule 1 Coureur Carlos Sainz zijn opwachting. Hij reed in zijn Renault enkele rondes over het circuit en gaf nog een donut weg. Tijdens het het foto moment verzamelde alle auto en motorcoureurs op de baan voor het hoofdpodium.

Naast alle uiterlijk vertoon werd er op het circuit ook nog geracet om de prijzen.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt