Wielrenners gewond bij botsing op fietspad

RODERESCH – Zondagochtend rond half 12 zijn er op het fietspad naast de Norgerweg ( N373) tussen Roden en Roderesch meerdere wielrenners hard met elkaar in botsing gekomen. Ze hebben hierbij een beste duikeling op het betonnen fietspad gemaakt. Meerdere hulpdiensten, zoals drie ambulances kwamen te plaatse om de slachtoffers ter plekke te behandelen. Twee gewonde wielrenners zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Groningen. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s: Michiel van Beers en Erik Brand © Hetstreeknieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt