Bestuurster vliegt met haar auto over de vangrail (Update)

HOOGHALEN – Een automobiliste is maandagmiddag omstreeks 16.15 uur met haar voertuig van de weg geraakt. De auto belandde in de berm nadat deze door een andere auto van achteren werd aangereden. Ze belandde via een vangrail in de berm nadat ze ook nog tegen een boom botste.

De rechter rijstrook tussen Beilen en Assen-Zuid werd afgesloten, waardoor er een vertraging ontstond van circa 15 minuten. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger geborgen. De twee inzittenden raakte licht gewond en is door het ambulance personeel nagekeken.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt