Man aangehouden bij brand in Midlaren

Midlaren- De bewoner van een woning aan de Tolhuisweg in Midlaren is maandagavond na een melding van een woningbrand aangehouden.

De brandweer werd gealarmeerd voor een woningbrand en schaalde gelijk op naar middelbrand. Bij aankomst bleek het te gaan om een kleine brand achter de woning welke snel onder controle was. De bewoner van het pand was behoorlijk onder invloed en weigerde de woning te verlaten.

Na enig aandringen van de brandweer en politie wist men de man uit de woning te krijgen waarna deze kon worden aangehouden. De man is overgebracht naar een politiebureau om daar in ieder geval zijn roes uit te slapen.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt