Persoon raakt zwaar gewond na aanrijding met trein in Assen (Update)

ASSEN – Bij het ns station aan de Stationsplein in Assen is maandagmiddag een persoon zwaargewond geraakt toen hij werd aangereden door een trein. Dit gebeurde volgens de politie ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Spoorstraat.

Het slachtoffer lag vervolgens tussen het perron en twee treinstellen en is door de aanwezige hulpverleners behandeld. De traumahelikopter landde op de parkeerplaats bij het CBR, zodat de arts en verpleegkundige assistentie konden verlenen.

Het slachtoffer is zwaargewond en onder begeleiding van de MMT arts overgebracht naar het UMCG in Groningen. De politie zal verder onderzoek doen naar de toedracht. Tot die tijd is er geen trein verkeer mogelijk tussen Groningen Europapark en Beilen. Reizigers tussen Zwolle en Groningen moeten in ieder geval rekening houden met vertraging. Het is volgens de NS niet bekend hoe lang dit gaat duren.

Foto’s: Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt