Graanveld vat vlam tijdens oogsten

Assen- Dinsdagmiddag werd de brandweer van Assen-West gealarmeerd voor een berm/ruigtebrand aan de Domeinweg in Assen.

Kort daarna werden er ook twee waterwagens gealarmeerd. Naast de waterwagen van Assen werd ook de Waterwagen van Smilde gealarmeerd. Op een graanveld naast de N373 ( Norgervaart) was tijdens het oogsten brand uitgebroken. De landbouwer had door snel ingrijpen nog een diagonale strook geoogst om hiermee een brandgang te creëren.

De brandweer ging de vlammen met water en vuurzwepen te lijf. Na enig tijd had de brandweer de vlammen gedoofd.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt