Bestuurder valt op bij vervoer van hennepplanten.

OVERIJSSEL – De politie van Overijssel heeft dinsdag een bestuurder aangehouden op basis van de Opiumwet, dit gebeurde in de gemeente Steenwijkerland nadat agenten een wel erg opvallende auto zagen rijden. De bestuurder vervoerde namelijk op een fietsendrager achter zijn auto een aantal hennepplanten.

Tot verbazing van de politie vervoerde de man de planten op klaarlichte dag over de openbare weg. Het voertuig is meegenomen naar het politiebureau in Steenwijk. De hennepplanten zijn in beslag genomen en vernietigd. De bestuurder mocht zich tijdens het verhoor verantwoorden. De strafmaat wordt bepaald door het openbaar ministerie.

Foto: Politie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt