Ongeval door een voorrangsfout in het centrum van Roden

RODEN – Woensdagmiddag omstreeks 17.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Nieuweweg met de Westerstraat in het centrum van Roden. Door een voorrangsfout botste twee voertuig op elkaar.

De bestuurder van de Beetle maakte mogelijk een inschattingsfout bij het voorlangs kruizen van een tegemoetkomende bestuurster.  Het gevolg een materiële schade zonder gewonden. Het gealarmeerde ambulance personeel heeft uit voorzorg nog de betrokkenen gecontroleerd. Beide auto’s moesten door een berger worden geborgen. De gemeente Noordenveld werd gevraagd om het wegdek te reinigen i.v.m. lekkage van één van de voertuigen.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt