Auto uitgebrand in Rolde onder verdachte omstandigheden.

ROLDE – In de nacht van woensdag op donderdag werden de brandweerkorpsen Rolde en Gieten omstreeks half vier gealarmeerd voor een autobrand in Rolde. Op de carpoolplaats aan de Grolloerstraat stond een VW Polo in brand.

De brand is begonnen onder de motorkap, ondanks snel ingrijpen van het korps uit Rolde is de auto door de brand verloren gegaan. De brand vond zich plaats onder verdachte omstandigheden, het voertuig stond geparkeerd zonder wielen.

Omstanders melden dat de auto daar al enige tijd had gestaan, toen nog niet zonder wielen. De politie sluit diefstal en brandstichting niet uit. De auto bleek trouwens niet te zijn verzekerd. de politie stelt een onderzoek in om de rechtmatige eigenaar te achterhalen.

Foto’s: © Compact Media / Van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt