Automobilist gewond bij ongeval op de A28 bij Assen

ASSEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 tussen Assen-Zuid en Assen-West is donderdagmiddag omstreeks 17.30 uur een automobilist gewond geraakt. De bestuurder verloor even voor de afslag naar Assen-West door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig.

Het slachtoffer belandde met de auto in een sloot naast de berm. De brandweer van Assen-West werd gealarmeerd, maar hoefde niet in actie te komen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt