Diefstal van zonnepanelen aan de A7 bij Tolbert

TOLBERT – Afgelopen week is er langs de A7 nabij Tolbert zo’n 80 zonnepanelen gestolen vanaf een geluidswal. Het demonteren heeft vermoedelijk aardig wat tijd in beslag genomen. Gezien de locatie langs de A7 tussen Groningen en Drachten bestaat de kans dat iemand wat gezien heeft.

De panelen hebben een afmeting van 150 bij 100 centimeter en wegen circa 18 kilo per stuk. Mocht u informatie hebben welke de politie van dienst kan zijn dan kunt u bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Annoniem.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt