Personenauto met aanhanger op zijn kant op de N31 bij Drachten

DRACHTEN – Vrijdagmiddag even voor 16.30 uur is er een personenauto met aanhanger geschaard en gekanteld op de N31 bij Drachten. De bestuurder reed in de richting van Leeuwarden toen hij even na het knooppunt van Drachten de controle over zijn auto en aanhanger vol hekken verloor. De auto kwam op zijn kant tot stilstand de aanhanger lag op zijn kop in de middenberm.

Zover bekend raakte er niemand gewond. De auto werd door de hulpdiensten weer op de banden gezet. Een berger moest er van te pas komen om zowel de auto als aanhanger met hekken te bergen. Hiervoor werd door Rijkswaterstaat en de politie de linkerrijstrook afgesloten. Hierdoor ontstond ondanks de vakantieperiode een file op de N31 en de afrit vanaf de A7.

Foto’s: W.Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt