Automobiliste raakt van weg en knalt tegen boom op de Norgerweg in Roden

RODEN – Op de Norgerweg in Roden heeft donderdagavond omstreeks 21.20 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De automobiliste raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom.

De vrouw raakte bij het ongeval gewond en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Martini Ziekenhuis in Groningen. De toedracht van het ongeval is niet bekend. De auto kan al total loss worden verklaard en werd door een berger afgesleept. De Norgerweg werd gedurende de afwikkeling van het ongeval afgesloten voor verkeer.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt