Ongeval met meerdere voertuigen op de Vogelzang in Drachten

DRACHTEN – Op de Vogelzang in Drachten kwamen donderdagmiddag omstreeks 17.45 uur vier auto’s met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde toen de bestuurster van een blauwe Honda nabij de parkeerplaats ergens van schrok. Ze schampte met haar voertuig een BMW en botste vervolgens op een tegemoetkomende Peugeot. De bestuurder van een Volvo kon niet meer op tijd remmen en botste er ook tegenaan.

De bestuurster van de Peugeot raakte bij het ongeval lichtgewond. Zij werd per ambulance ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft in totaal drie auto’s weggesleept. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt