Bijzonder schouwspel tijdens de Ballon Fiesta in Meerstad

MEERSTAD – Tijdens de vrijdag editie van Ballon Fiesta Meerstad kozen 29 luchtballonnen het luchtruim omstreeks 19.00 uur ging de eerste luchtballon de lucht in. De overige luchtballonen gingen vervolgens geleidelijk achter elkaar aan. De ballonnen voeren in de richting van Hoogezand-Sappemeer.

Op het evenement waren circa 10 special shapes te bewonderen waaronder de grootste Europese luchtballon in een vorm van een motorcoureur. In het tussen programma waren er ook nog drie “oudere” special shapes luchtballonen te zien. Deze luchtballonen mochten omtrent de veiligheid eisen niet meer de lucht in, maar boden het publiek wel de mogelijkheid om in een luchtballon te lopen of de brandenburger tor van dichtbij te bekijken..

Omstreeks 21.30 uur werd er op het terrein nog een night glow show gehouden. Meerdere opgestelde luchtballonnen werden op de maat van de muziek door de branders verlicht. Mocht je het gemist hebben geen nood. Vandaag wordt het programma herhaald en er zijn zelfs een paar luchtballonnen meer te zien.

Foto’s: R.Koene en R.Wouterson © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt