Vrouw gewond bij eenzijdig verkeersongeval op de Leeksterweg in Roden

RODEN – Maandagmorgen even na 09.00 uur heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Leeksterweg in Roden. Door nog onbekende oorzaak verloor de automobiliste de controle over haar voertuig. Ze kwam met haar voertuig aan de andere zijde van de weg in de berm, waarna ze tegen een schrikblok botste.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de bushalte. De vrouw raakte licht gewond en is voor verdere behandeling overgebracht naar een huisartsenpraktijk. Het voertuig moest door een berger worden geborgen. Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval.

Foto’s: R. Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt