10 jarig meisje uit Oosterwolde is terecht

OOSTERWOLDE – Sinds woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur wordt er in Oosterwolde en omstreken een 10 jarig meisje vermist. Ze is mogelijk op een licht blauwe oma fiets met een wit rekje erop vertrokken.

Ze is circa 1.30 lang, heeft bruin middel lang haar met een pony. Ze draagt een blauw shirt met witte tekst en een licht blauwe spijkerbroek met scheuren op de knieën. Verder draagt ze opvallende paars keurige schoenen met bloemen erop. Mocht u haar gezien hebben of heeft u mogelijk informatie voor de politie. Belt u dan met 0900-8844 of 0800-0011.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt