Kop-staart aanrijding op de Vaart Zuidzijde in Assen

ASSEN – Woensdag aan de begin van de avond heeft er op de Vaart Zuidzijde in Assen een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte een persoon gewond, deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis ongeval, De precieze toedracht van het ongeval is niet bekend.

De bestuurder van het voorste voertuig heeft mogelijk moeten remmen of wilde afslaan om zijn auto te parkeren. Dit is waarschijnlijk te laat opgemerkt door een achteropkomende automobilist met het ongeval als gevolg.

Foto’s: © Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt