Auto botst op boom in Elsloo

Elsloo- Een vrouw is donderdagmorgen gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom aan de Peperstraat in Elsloo was gebotst. De verwondingen leken mee te vallen maar ze is toch even voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer van Appelscha was ook aanwezig maar hoefde niet in actie te komen.

Foto’s: K. de Groot ©  Compact Media / RegioAppelscha

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt