Auto van talud N381 nabij Beilen

Beilen- Vrijdagmorgen om 10.26 uur werd de brandweer van Beilen gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N381 tussen Beilen en Smilde.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een Volkswagen Polo van de weg te zijn geraakt en van het talud te zijn geschoten. De auto was vanuit de richting van Beilen gekomen en was vervolgens aan de overzijde van het talud geraakt. Hierbij werden door de auto drie bomen geraakt. De brandweer van Beilen heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de bevrijding van het slachtoffer. De politie leidde het verkeer langs het ongeval. De verkeersongevallenanalyse heeft de sporen van de aanrijding vastgelegd. De zwaar beschadigde auto zal hierna worden geborgen.

De automobiliste is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

RTV Drenthe

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt