Brandweer Norg zet zich in voor de samenleving en steunt Kika

EEN – Sinds zaterdagmorgen wordt er bij de Schans aan de Norgerweg in het drentse Een, een actie gehouden voor Stichting Kika. Met de inzameling van het bijeen gekregen geld doet de Kika onderzoeken met als doel de genezingskans bij kinderen met kanker te vergroten.

Het korps van de naburige brandweerkorps uit Norg steunt deze actie. Tegen een kleine bijdrage konden kinderen met een lagedrukslang spuiten en de brandweerwagens bewonderen. In het pand word 24 uur lang gedart voor het goede doel en kunnen verzoeknummers worden aangevraagd. Zaterdagmiddag was er een auto wasstraat georganiseerd.  De actie voor Kika gaat ook vanavond nog door.

Foto’s: © Compact Media / NIeuwsindrenthe.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt