Voor de laatste keer op de pedalen tijdens Bike Festival Assen

ASSEN – Gedurende de afgelopen 12 jaar werd er in het natuurgebied Baggelhuizen het Bike Festival Assen gehouden. De organisatie maakte eerder dit jaar bekend dat het de laatste editie zal zijn. De organisatie van het evenement kost voor de initiatiefnemers behoorlijk wat tijd. Honderden fanatiekelingen uit binnen en buitenland konden zich daarom voor de laatste keer sportief uitleven tijdens dit gezellige mountainbike evenement.

De deelnemers konden kiezen uit een 6 of 24 uurs race, als individueel of in teamverband. Omstreeks 14.00 uur werd het startschot geven voor de twaalfde en laatste Bike Festival evenement in Assen. Het parcours is erg divers en is circa 8 kilometer lang en werd flink onder handen genomen door zowel jong & oud. Om 20.00 uur was de finish voor de deelnemers van de 6 uur race. Gedurende de nacht gaan de overige deelnemers van de 24 uur race gewoon door.

Herkend u iemand op de foto’s? Deel dan het bericht en breng ze op de hoogte door ze te taggen.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt