Grote bult hooi in brand aan de Kampweg in Bunne

BUNNE – Zondagmorgen omstreeks 11.00 uur is er brand ontstaan in een bult hooi aan de Kampweg in Bunne. De brand zorgde voor behoorlijk wat rookontwikkeling. Even voor 11.30 uur schaalde het korps van Norg op naar middelbrand. Er was onvoldoende bluswater voorhanden om de brand te kunnen blussen. Ze werden bijgestaan door de korpsen van Vries, Eelde en later ook Roden.

Boeren uit de omgeving boden de brandweer een helpende hand. Zo werd er een kraan in gezet om het hooi uit elkaar te halen en werd middels eigen irrigatie slangen water aangeleverd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend mogelijk is broei de oorzaak

Foto’s: © Compact Media /Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt