Gaslekkag aan de Veltenburgerdijk in Vries

VRIES – Maandagmiddag is er bij graafwerkzaamheden aan de Veltenburgerdijk in Vries een gas lekkage ontstaan. In het centrum van Vries wordt in opdracht van de Gasunie aan het gastransportnet gewerkt.

Ondanks het gesis en de gemeten concentratie die vrij kwamen bij de lekkage kon het korps van Vries niets betekenen. In afwachting van de netbeheerder bleef het korps aanwezig. Nadat het sein door de netbeheerder werd gegeven als veilig, vertrokken de brandweerlieden weer naar de kazerne.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt