Forse aanrijding op de Europaweg-Zuid in Assen

ASSEN – Zaterdagmorgen omstreeks 10.30 uur heeft er op de kruising van de Europaweg-Zuid met de Balkenweg een verkeersongeval plaatsgevonden. Het korps van Assen werd gealarmeerd, maar er was geen sprake van een beknelling. De inzet van de brandweerlieden bleef beperkt tot het controleren van de voertuigen en het behandelen van een lekkage als gevolg van het ongeval.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, een vrouw is uit voorzorg nog wel door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd. De toedracht van het ongeval is niet bekend, beide automobilisten verklaarde groen licht te hebben gehad. De bestelauto kwam van de Europaweg-West en wilde naar de Balkenweg afslaan. De personenauto kwam vanaf de Europaweg-Zuid en reed in de richting van de Europaweg West.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek en heeft de data van de stoplichten uitgelezen.  Het ongeval zorgde voor enig hinder voor het overige verkeer.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Assercourant

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt