Motorrijder en opzittende gewond bij ongeval in Drachten

DRACHTEN – Zaterdagmorgen heeft er omstreeks 11.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Houtlaan met de Torenstraat in Drachten. De automobiliste wilde rechtdoor de kruising oversteken, maar zag een van rechts komende motorrijder mogelijk over het hoofd.

Op de motor zat ook nog een bijrijder, zowel de bestuurder al opzittende raakte door het ongeval ten val. Het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd en heeft ter plaatse assistentie verleent. Beide zijn zover bekend met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto’s W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt