Automobilist rijdt van het talud op de N381 bij Hoogersmilde

HOOGERSMILDE – Zondagavond omstreeks 21.21 uur werd er op de Hoofdweg N371 bij Bovensmilde een eenzijdig verkeersongeval gemeld. De melding bleek echter foutief, waardoor het korps van Assen door moest rijden naar Hoogersmilde.

Het ongeval was namelijk gebeurd op de toerit naar de N381 in de richting van Appelscha. Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en het talud. De auto kwam vervolgens boven een droge sloot tot stilstand.

Bij aankomst van de brandweer bleken de inzittenden al uit het voertuig. Het korps van Assen heeft de accuklemmen losgekoppeld en konden vervolgens terugkeren naar de kazerne.

Bij het ongeval raakte in ieder geval één persoon gewond, deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. In het voertuig zaten ook nog een oudere vrouw en een meisje. De vrouw werd door de politie teruggebracht.

Foto´s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt