Jeffrey Herlings pakt wereldtitel MXGP op het TT Circuit in Assen

ASSEN – Motorcrosser Jeffrey Herlings wist tijdens de MXGP dit weekend op het TT circuit in Assen te imponeren. De 24 jarige Brabander maakte vorige jaar de overstap van de MX2 naar de MXGP en weet nu als eerste Nederlander ooit, de wereldtitel op zijn naam te zetten.

De KTM coureur wist in de eerste manche zijn Italiaanse concurrent Antonio Cairoli achter zich te houden en won vervolgens de race. Om 17.00 uur wordt de tweede manche verreden. Herlings kan daarbij vrijuit rijden aangezien hij de historische wereldtitel al op zak heeft, zijn droom is werkelijkheid geworden, al dus de 24 jarige Brabander. Op het evenement kwamen ruim 40.000 bezoekers af.

Foto © LDP

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt