Brand bij machinefabriek VDL in Swalmen

Swalmen- Dinsdagmorgen om 09.07 uur werd de brandweer van Roermond en Beesel-Reuver gealarmeerd voor een brand in een opslag aan de Bosstraat in Swalmen.

Hier was brand ontstaan in een afzuiginstallatie van een machinebedrijf welke onderdeel is van de VDL groep. Uiteindelijk schaalde de brandweer op naar grote brand waarbij ook de korpsen van Venlo en Belfeld werden gealarmeerd alsmede enkele ondersteunende diensten.

De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen waardoor men al snel weer kon afschalen. De brandweer is nog wel enige tijd bezig met nablussen en ventileren.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt