Gaslekkage in Maasbracht

Maasbracht- Dinsdagmorgen even voor 12.00 uur werd de brandweerkorpsen van Echt, Wessem en Roermond gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Binnenweg in Maasbracht.

Bij werkzaamheden was een gasleiding geraakt waarna er een grote uitstroom van gas was. De brandweerkorpsen verzochten de omwonenden ramen en deuren gesloten te houden in afwachting van de netbeheerder.

Deze kwam ter plaatse om de lekkage te stoppen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt