Hulpdiensten zoeken in Kolonievaart naar mogelijke drenkeling

Huis ter Heide- Woensdagmorgen heeft een passant een jongensfiets aangetroffen langs de Kolonievaart in Huis ter Heide en informeerde hierop de hulpdiensten.

Deze namen geen enkel risico en stuurde diverse eenheden naar de opgegeven locatie. Brandweerlieden van de korpsen Norg en Assen gingen bij aankomst gelijk het water in met waadpakken. Enkele ogenblikken later werden deze ondersteund door de duikers uit Assen. Ook het Mobiel Medisch Team werd ingevlogen. Ook de duikers van Groningen en hun hulpverleningsvoertuig werden naar de N919 gestuurd om te assisteren. Daarnaast kwam er ook nog een boot van het Asser brandweerkorps ter plaatse.

Na diverse zoekslagen in de Kolonievaart werd de zoektocht stopgezet. De brandweer heeft niemand aangetroffen.

De diverse hulpdiensten keerden hierop weer terug. De politie heeft de jongensfiets meegenomen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.

Publicatie:

RTV Drenthe

DVHN

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt