Coniferen in brand aan het Leemveld in Assen

Assen-  Donderdagmorgen werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een buitenbrand aan het Leemveld in Assen.

Bij aankomst van de brandweer bleken er meerdere coniferen in de brand te staan alsmede een boom. De brandweer van Assen wist de vlammen snel te doven waardoor er geen gevaar meer was voor de omgeving. De bewoonster werd opgevangen en werd later door een gealarmeerde ambulance gecontroleerd op rookinhalatie.

De brand is mogelijk ontstaan door tuinwerkzaamheden

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl & Ingezonden

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt