Twee doden bij ernstig verkeersongeval in Assen

Assen – Op de Lonerstraat in Assen is woensdagavond een auto met hoge snelheid tegen een boom gebotst. Daarbij zijn twee inzittenden om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond waarvan twee ernstig.

Hoe het eenzijdige ongeval ter hoogte van het Amelterbos heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De wagen zou naast een boom ook nog een lantaarnpaal hebben geraakt. De hulpdiensten waren in grote getale aanwezig, onder meer met vier ambulances. Omdat er net een dienstwissel plaats vond bij de politie waren deze snel en met veel agenten op de plek des onheils om hulp te verlenen.

Het Mobiel Medisch Team kwam met de Audi ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de slachtoffers werd onder begeleiding van de arts overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Ook het andere slachtoffer werd na stabilisatie met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De Lonerstraat is voorlopig afgezet voor verkeer. Diverse eenheden van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval in de 30 kilometerzone. Zowel de verkeersongevallenanalyse als de Technische recherche zijn aanwezig om sporen vast te leggen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

DVHN

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt