Voorrangsfout leidt tot ongeval op de Zwetteweg in Haule

HAULE – Zaterdagmiddag omstreeks 15:10 uur werd de politie en een ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Zwetteweg met de Haulerdiek in Haule. Eenmaal ter plaatse waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

De bestuurder van een brommobiel wou de Zwetteweg opdraaien en zag daarbij een bestuurster komende vanaf Donkerbroek over het hoofd. De bestuurster van de Citroën kon een aanrijding niet meer voorkomen. De bestuursters werden ter plaatse gecontroleerd door de ambulance medewerkers, gelukkig kwamen zij met de schrik vrij. Berger Tolman en Logicx kwamen ter plaatse om de voertuigen te bergen.

Foto’s: E. Faber © Compact Media / 112oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt