Vrachtwagen met vastgelopen remmen op de A28 bij Tynaarlo

TYNAARLO – Het korps van Eelde werd zaterdagavond om 18.45 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A28 bij Tynaarlo. Een vrachtwagenchauffeur  had zijn combinatie tussen Groningen en Assen op de vluchtstrook geparkeerd nadat hij merkte dat zijn remmen van de aanhanger waren vastgelopen.

Toen de vrachtwagen met aanhanger stilstond, bleek dat de vastgelopen remmen bijna de 200 graden aantikten. De chauffeur koppelde de aanhanger los en de inmiddels gearriveerde brandweer koelde de oververhitte remmen met een ventilator.

De combinatie werd vervolgens voorzichtig en onder begeleiding van de politie en brandweer naar de afrit van Tynaarlo gereden, waar de vrachtwagen op het naastgelegen industrieterrein Vriezerbrug werd geparkeerd om daar op een later tijdstip gerepareerd te worden

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

RTV Drenthe

Asser Courant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt