Graafmachine door brand verwoest in Assen

Assen- Zaterdagavond om 21.33 uur werd de brandweer van het korps Assen-Oost gealarmeerd voor een autobrand aan de Klaverstraat in Assen.

Bij aankomst vaan de brandweer bleek het niet te gaan om een personenauto maar om een kleine graafmachine welke reeds volledig in brand stond. De brandweer wist het vuur snel met twee hogedrukstralen te doven. Het nablussen van de laatste smeulende resten nam echter nog wat tijd in beslag. De graafmachine is onherstelbaar verwoest.

Men gaat er niet van uit dat de brand spontaan is begonnen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt