Kleine woningbrand in Roden snel onder controle

Roden- In de nacht van zaterdag op zondag is er brand uitgebroken in een woning aan de Dreesdestraat in Roden.

In de woning was brand ontstaan bij de frituurpan. De brandweer van Roden was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich verder ontwikkelde. De woning liep lichte rookschade op. Er kwam wel een ambulance ter plaatse maar geen van de betrokkenen moesten zich onder behandeling laten stellen.

Na het ventileren keerde de brandweer weer terug naar de kazerne.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt