Auto door brand verwoest in Rhee

Rhee-  Zondagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand aan de Groningerstraat in Assen. De auto stond echter op de Asserstraat in Rhee in brand. Een verschil van een paar kilometer.

De brandweer van Assen kreeg voor of tijdens het aanrijden het juiste adres door en reed naar de nieuwe locatie. Op de Asserstraat in Rhee stond een Citroen Xsara Picasso in lichterlaaie. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Het gealarmeerde schuimblusvoertuig kwam nog ter plaatse maar hoefde niet ingezet te worden. De oorzaak van de brand moet in een technisch mankement worden gezocht. Het verkeer komende vanuit Ubbena ondervond ernstige hinder van de brand omdat de weg was afgesloten. Het verkeer vanaf Assen kon vanaf de rotonde een andere route kiezen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt