Woningbrand aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Paterswolde

PATERSWOLDE – Zondagmorgen werd de brandweer van Eelde gealarmeerd voor een woningbrand aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Paterswolde.

De bewoners hadden de brandweer gealarmeerd nadat ze geconstateerd hadden dat er in hun woning brand was uitgebroken. De gealarmeerde brandweer was na de alarmering snel ter plaatse met drie voertuigen. De brandweer voerde een binnenaanval uit en wist de brand snel te doven.

De brandweer ventileerde vervolgens de woning. De brand is ontstaan in een van de slaapkamers. De bewoners moeten tijdelijk op zoek naar vervangende woonruimte.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl en M.Druppers © 112Eelde

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt