MMT ingezet voor medische assistentie

Assen- Woensdagmiddag even voor 17.00 uur werd de Officier Van Dienst Geneeskundig (OVDG) geïnformeerd over een inzet van het Mobiel Medisch Team. Kort daarna meldde de Lifeliner vier zich in voor een vlucht naar Assen.

Het MMT was verzocht assistentie te verlenen bij een medisch noodgeval in de wijk Marsdijk. De piloot landde de heli op een speelpleintje nabij het incident. De arts en verpleegkundige werden door de politie naar de woning gebracht.

Na enige tijd keerden beide terug bij de heli waarna men vertrok naar hun standplaats.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt