Woningen aan de Gravenlanden in Assen ontruimd na gasdreiging

ASSEN – Dinsdagochtend omstreeks 11.30 uur werden meerdere politie eenheden en de brandweer van Assen gealarmeerd voor een gaslekkage in een woning aan de Gravenlanden in de wijk Peelo te Assen. Zes naast gelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd, nadat een verward persoon de gaskraan had opengezet.

Ook de straten rondom het perceel werden ruim afgezet om de veiligheid van een ieder te kunnen garanderen. Even voor 12.00 uur werd het afgezette gebied vrijgegeven, de vrouw kon namelijk door de politie worden aangehouden en zal na verhoor worden overgedragen aan de zorgkader.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Assercourant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt