Automobilist laat vrouw achter na ongeval in Drachten

DRACHTEN – Zaterdagmiddag even na 15.00 uur heeft er op Gauke Boelensstraat nabij de Laweiplein een aanrijding plaatsgevonden. Een vrouw op een scootmobiel werd hierbij aangereden door een nog onbekende automobilist. De bestuurder van een grijze auto ging er namelijk vandoor en liet het slachtoffer achter. In afwachting van de hulpverleners hebben omstanders zich bekommerd om de vrouw.

De dame raakte bij het ongeval gewond en is met beenletsel en andere verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is echter op zoek naar de bestuurder van de auto welke na het ongeval is doorgereden. De grijze auto heeft vermoedelijk schade aan de voorzijde van de auto. Mocht u informatie hebben belt u dan met de politie op nummer 0900-8844.

Foto’s: W. Veenstra  Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt