Brand in pizzeria aan de Noordkade in Drachten

DRACHTEN – Op een bovenverdieping van een pizzeria aan de Noordkade in Drachten is vrijdagavond rond half zeven brand uitgebroken. Bij de brand kwam behoorlijk wat rookontwikkeling vrij. Er werd opgeschaald naar middelbrand, waardoor het korps van Drachten werd bijgestaan door hun collega’s uit Beetsterzwaag.

De eetgelegenheid werd ontruimd evenals omliggende panden. Door middel van een binnenaanval had het korps het vuur snel onder controle en werd verdere uitbreiding voorkomen. Wat er in brand heeft gestaan is niet bekend. Zover bekend raakte niemand gewond.

Foto’s W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt