Scooterrijder gaat ervandoor na ongeval in Ureterp

URETERP – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er op de  Hegebrechsterleane ter hoogte van Selmien East in Ureterp een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij kwamen een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing. De fietser kwam hierbij ten val en raakte gewond.

De bestuurder van de scooter ging er echter na het ongeval vandoor. De politie heeft dan ook op locatie onderzoek gedaan om mogelijk de andere weggebruiker te kunnen op sporen. De fiets van het slachtoffer is door de politie meegenomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s W.Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt